Locaties hoofdkantoren retailers in Nederland

In mijn zoektocht naar potentiële klanten heb ik een lijst gemaakt met alle “grote” retailers in Nederland. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de Top 100 merkkracht die gepubliceerd is door Focus Plaza in 2017 aangevuld met de Top 100 winkelformules in Nederland – 2019 die ik heb aangevraagd om via de mail te ontvangen. Deze gecombineerde lijst heb ik in excel gezet en heb daarbij de adressen van de hoofdkantoren erbij gezocht en deze excellijst heb ik vervolgens in een Google Maps kaart gezet die hieronder te zien is. Er zullen vast wel een paar retailers ontbreken. Mocht dit zo zijn dan hoor ik dat graag via berry@vanderrijk.nl.

Interessant voor mij is om te weten welke retailers er allemaal in de buurt van Utrecht zitten zodat ik wat minder reistijd zou kunnen hebben. Hieronder de kaart van de retailers in de omgeving Utrecht. Dat zijn er dus niet zo veel, maar het zouden er genoeg moeten zijn om een keer bij aan de slag te kunnen.