Kwantum

Kwantum is een Nederlandse retailer die zich richt op meubelen, decoratieve accessoires en woningtextiel. Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft nu meer dan 80 filialen in Nederland en België. Het assortiment van Kwantum omvat een breed scala aan producten, waaronder meubels voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en buitenruimte, verlichting, gordijnen, vloerkleden en beddengoed.

Kwantum richt zich op klanten die op zoek zijn naar betaalbare, stijlvolle en trendy producten voor hun woning. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder online verkoop, bezorging en montage, evenals persoonlijke service en stylingadvies. Kwantum biedt regelmatig aanbiedingen en kortingen aan, waardoor klanten kunnen besparen op hun aankopen.

Kwantum is bekend om haar betaalbare prijzen en haar stijlvolle en trendy producten. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan producten en stijlen, waardoor klanten een breed scala aan keuzes hebben. Kwantum biedt een eenvoudige en overzichtelijke shopping-ervaring, zowel in de winkel als online.

In samenvattend, Kwantum is een toonaangevende retailer op het gebied van meubelen, decoratieve accessoires en woningtextiel in Nederland en België. Het bedrijf richt zich op betaalbare, stijlvolle en trendy producten en biedt een scala aan diensten en stijlen om aan de wensen van haar klanten te voldoen.

Logo Kwantum

Klantenservice: 0900 2355926
Hoofdvestiging: Tilburg
CEO: Rob Berns  (sinds 2018)
Oprichter: Joop Steenbergen
Opgericht: 1976
Aantal filialen: 99 (2023)
Winkeloppervlakte: 218.403m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Cow Hills Retail

ERP systeem

Logo Microsoft Dynamics 365

Opdrachten Berry bij Kwantum

Als Retail Software Tester maakte Berry deel uit van het Cow Hills implementatie project team waarin het oude kassasysteem van Leen Bakker (Retail-J) is vervangen door de Retail Online Suite van Cow Hills Retail.

Bij Kwantum is Berry begin 2023 ook begonnen met het automatiseren van de regressie testset voor de Cow Hills kassa, net zoals hij bij Leen Bakker heeft gedaan. Het idee is dat eerst de hele keten in kaart wordt gebracht en een regressie test set wordt gedefinieerd en geautomatiseerd en zodra Leen Bakker ook dezelfde keten heeft zal deze test set gekopieerd worden naar Leen Bakker.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551