Leen Bakker

Leen Bakker is een Nederlandse retailer die zich richt op meubelen en woonaccessoires. Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft nu meer dan 140 filialen in Nederland, België en Duitsland. Het assortiment van Leen Bakker omvat een breed scala aan producten, waaronder meubels voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en buitenruimte, evenals decoratieve accessoires en verlichting.

Leen Bakker streeft ernaar om betaalbare, kwalitatieve producten aan te bieden die bij de wensen en stijlen van haar klanten passen. Het bedrijf richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en biedt een scala aan diensten, waaronder online verkoop, bezorging en montage. Het bedrijf heeft ook een klantenservice die beschikbaar is om klanten te helpen bij het vinden van het juiste product en bij eventuele problemen.

Leen Bakker is bekend om haar stijlvolle en trendy ontwerpen en haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan producten en stijlen, waardoor klanten een breed scala aan keuzes hebben. Het bedrijf biedt regelmatig aanbiedingen en kortingen aan, waardoor klanten kunnen besparen op hun aankopen.

In samenvattend, Leen Bakker is een toonaangevende retailer op het gebied van meubels en woonaccessoires in Nederland en omstreken. Het bedrijf richt zich op kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen en biedt een scala aan diensten en stijlen om aan de wensen van haar klanten te voldoen.

Logo Leen Bakker

Klantenservice: 088 786 0200
Hoofdvestiging: Karperweg 3, 4941 SH Raamsdonksveer
CEO: Debbie Klein (sinds 1 februari 2018)
Oprichter: Leen Bakker
Opgericht: 1918
Aantal filialen: 140 (2022)
Winkeloppervlakte: 271.117m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Cow Hills Retail

ERP systeem

Logo Microsoft Dynamics 365

Opdrachten Berry bij Leen Bakker

Berry voor Leen BakkerAls Retail Software Tester maakte ik deel uit van het Cow Hills implementatie project team waarin we het oude kassasysteem (Retail-J) hebben vervangen door de Retail Online Suite van Cow Hills Retail.

In juni 2020 is de laatste winkel gemigreerd naar Cow Hills en ben ik nog steeds bezig met het testen van de nieuwe releases, het analyseren van productievraagstukken en het opstellen van nieuwe wensen voor de kassa en de keten, samen met de key-users.

Sinds oktober 2020 zijn we begonnen met het testautomatiseren van de testscripts voor de POS met behulp van KeyLib als tool. Met deze tool heb ik bijna alle testscripts geautomatiseerd die deel uitmaken van de regressietestset voor Leen Bakker.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551