Leen Bakker

Leen Bakker is een keten van meubel– en interieurwinkels en is onderdeel van de NederlandsBelgische investeringsmaatschappij Gilde Equity Management (GEM).

De keten heeft 170 filialen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen. De filialen bevinden zich veelal aan de rand van steden waar grote bedrijfspanden staan en zijn soms gevestigd op een woonboulevard.

Logo Leen Bakker

Klantenservice: 088 786 0200
Hoofdvestiging: Karperweg 3, 4941 SH Raamsdonksveer
CEO: Debbie Klein (sinds 1 februari 2018)
Oprichter: Leen Bakker
Opgericht: 1918
Aantal filialen: 112 (2020)
Winkeloppervlakte: 271.117m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Cow Hills Retail

ERP systeem

Logo Microsoft Dynamics 365

Opdrachten Berry bij Leen Bakker

Berry voor Leen BakkerDe huidige kassa omgeving van Leen Bakker is verouderd en de gebruikte software (Retail-J) wordt niet langer door de leverancier ondersteund. Daarnaast heeft Leen Bakker een duidelijke omnichannel strategie en zullen de kassa systemen van de fysieke winkels naadloos moeten aansluiten bij de online internet winkel.

Het doel van het Cow Hills kassa project is de vervanging van alle kassa systemen van de winkels. Als Retail Software Tester maak ik deel uit van het Cow Hills implementatie project team waarin ik verantwoordelijk ben voor het gehele testproces.

Ik ben hiervoor tot en met april 2019 2 dagen in de week voor werkzaam op locatie Raamsdonksveer. Vanaf mei 2019 is dit uitgebreid naar 3 dagen in de week.

In augustus 2019 is de pilot gestart in filiaal Kanaaldijk in Eindhoven en in november 2019 is de tweede pilot winkel in Waalwijk toegevoegd. In december 2019 is het eerste Belgische filiaal overgegaan op Cow Hills waardoor beide landen nu officieel live zijn.

Begin februari 2020 begint de uitrol voor de rest van de filialen.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551