Dille & Kamille

Dille & Kamille is een winkelconcept met 35 winkels in Nederland en België en een webwinkel www.dille-kamille.com die wereldwijd levert. Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud voor huis, tuin & keuken, met de essentie om tijd te nemen voor jezelf en te genieten van de alledaagse dingen. In een snel veranderende maatschappij waarin massaproductie en -consumptie, ‘wegwerp’ en plastic de overhand kregen, wilde oprichter Freek Kamerling terug naar kleinschaligheid, de menselijke maat en ‘ouderwetse’ gezelligheid. Puur en authentiek: een baken van rust, eenvoud, schoonheid en aandacht. Dit streven is na al die jaren hetzelfde gebleven en vormt de basis voor een filosofische levensinstelling die we bij Dille & Kamille ‘natuurlijke eenvoud’ noemen.

Logo Dille & Kamille

Klantenservice: 020-2382160
Hoofdvestiging: Stromarkt 37 1012 SW Amsterdam
CEO: Hans Geels (sinds april 2013)
Oprichter: Freek Kamerling
Opgericht: 1974
Aantal filialen: 24 (2020)

 

Kassaleverancier

AXI RS

ERP systeem

Ik weet nog niet welk ERP systeem Dille & Kamille gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Dille & Kamille gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551