Kruidvat

Kruidvat is de meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. En daar zijn we trots op! Wekelijks winkelen meer dan 3 miljoen klanten bij Kruidvat. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan producten in onze winkels liggen en volop spraakmakende aanbiedingen. Allemaal van hoge kwaliteit en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo blijft Kruidvat ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Onze winkels hebben een moderne uitstraling en laten duidelijk zien waar klanten de producten en aanbiedingen kunnen vinden. Onze klanten vinden dan ook gemakkelijk zelf hun weg in onze winkels!

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Group. Daaronder vallen ook de winkelformules Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd in Renswoude. Het distributiecentrum staat in Heteren.

Kruidvat

Klantenservice: 0318 579 111
Hoofdvestiging: Nijborg 17 3927DA Renswoude
CEO: Bert Verhoef (sinds maart 2018)
Oprichter: Jacobus de Rijcke
Opgericht: 1975
Aantal filialen: 967 (2020)
Winkeloppervlakte: 298.882m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

NCR Retalix

ERP systeem

Microsoft Dynamics

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Kruidvat gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

 

Opdrachten Berry bij Kruidvat

Ik heb op, het Retalix R10 project, in de rol van testcoach/kwaliteitsbewaker de Testmanager en de Testers ondersteunt, door:

  • Het coachen van de verschillende testers;
  • Het op een hoger plan brengen van de werkwijze en tooling;
  • Het kwalitatief toetsen van het opgeleverde testwerk;
  • Met raad en daad, waar noodzakelijk ook inhoudelijk, helpen van de Testmanager en de Testers.

In het Retalix R10 project wordt de kassa van NCR/Retalix geüpgrade van versie R8 naar versie R10 en zal dit in eerste instantie alleen voor de Kruidvat worden gedaan in de vorm van een pilot in 3 filialen en als dit goed werkt zal R10 worden uitgerold naar alle andere Kruidvat filialen.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551