SPAR

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 13.000 winkels in 48 landen één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Nederland telt ruim 450 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het jou gemakkelijk te maken. Bovendien maken zo’n honderd neutrale winkels gebruik van ons logistieke proces van inkoop en distributie.

SPAR is wereldwijd actief. Je komt de winkels dus tegen in dat ene Oostenrijkse dorpje als je op wintersport bent en doet tijdens een zonvakantie op de Canarische Eilanden gewoon je vertrouwde boodschappen bij SPAR. Al deze winkels zijn verenigd in de Internationale SPAR Centrale. SPAR International opereert in maar liefst 48 landen en heeft met ruim 13.000 winkels een winkelomzet van meer dan € 33 miljard. SPAR International coördineert onder meer alle internationale activiteiten tussen de verschillende landen.

SPAR

Klantenservice: 088 445 7777
Hoofdvestiging: Zijlweg 18, 5145 NR Waalwijk
CEO: John van der Ent (sinds Jan 2018)
Oprichter: Adriaan van Well
Opgericht: 1932
Aantal filialen: 435 (2023)
Winkeloppervlakte: 182380m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Logo Centric

ERP systeem

Logo Microsoft Dynamics 365

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem SPAR gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

 

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551