Boerenbond

Boerenbond  is de formule met alles voor de tuin, met een uitgekiend en relevant assortiment in tuin- en seizoensproducten. Altijd met een vertrouwde kwaliteit en scherpe prijzen. We zijn altijd dichtbij met toegankelijke winkels en online met onze webshop. We geven alle advies en hulp die nodig is zodat onze klanten een goede keus maken. Ieder seizoen weer.

De Boerenbond formule vind je in onze 67 winkels in Zuid-Nederland, altijd in combinatie met de Pets Place formule. Twee sterke merken onder 1 dak.

Klantenservice: 0318 – 759 259
Hoofdvestiging: Galvanistraat 100, 6716 AE Ede
CEO: Ard Malenstein (sinds 1996)
Oprichter: ???
Opgericht: 1896
Aantal filialen: 64 (2020)
Winkeloppervlakte: 79990m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

AXI RS

ERP systeem

Ik weet nog niet welk ERP systeem Boerenbond gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Boerenbond gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

 

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551