Boerenbond

Boerenbond  is de formule met alles voor de tuin, met een uitgekiend en relevant assortiment in tuin- en seizoensproducten. Altijd met een vertrouwde kwaliteit en scherpe prijzen. We zijn altijd dichtbij met toegankelijke winkels en online met onze webshop. We geven alle advies en hulp die nodig is zodat onze klanten een goede keus maken. Ieder seizoen weer.

De Boerenbond formule vind je in onze 67 winkels in Zuid-Nederland, altijd in combinatie met de Pets Place formule. Twee sterke merken onder 1 dak.

Klantenservice: 0318 – 759 259
Hoofdvestiging: Galvanistraat 100, 6716 AE Ede
CEO: Ard Malenstein (sinds 1996)
Oprichter: ???
Opgericht: 1896
Aantal filialen: 64 (2020)
Winkeloppervlakte: 79990m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

AXI RS

ERP systeem

Ik weet nog niet welk ERP systeem Boerenbond gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Boerenbond gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

 

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551