Vomar Voordeelmarkt

Vomar Voordeelmarkt is een zelfstandige supermarktketen in het westen van Nederland. Het bedrijf biedt werk aan ruim 7.000 mensen en trekt wekelijks 900.000 klanten. De filialen van Vomar Voordeelmarkt  bevinden zich allemaal in het gebied tussen Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere. De keten heeft sinds juli 2020 volgens eigen opgave 70 filialen. Het service- en distributiecentrum met bakkerij en slagerij zijn gelegen in Alkmaar op het industrieterrein Boekelermeer.

Vomar Voordeelmarkt

Klantenservice: 072-7502200
Hoofdvestiging: Opaalstraat 15, 1812 RH Alkmaar
CEO: Aart van Haren (sinds juni 2014)
Oprichter: C.A. Zwanenburg
Opgericht: 1968
Aantal filialen: 70 (2020)
Winkeloppervlakte: 87150m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Logo Centric

ERP systeem

DistRetail

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Vomar Voordeelmarkt gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Opdrachten Berry bij Vomar Voordeelmarkt

Berry is door Vomar Voordeelmarkt gevraagd om de regressie test strategie te verbeteren en de regressie test scripts te optimaliseren, zodat deze bij elke release van het kassasysteem gebruikt kunnen worden zodat het risico op productie issues verlaagd kan worden. Dit zal gemaakt worden voor de lijnkassa, de servicekassa en de nog te implementeren Self Checkout (SCO).

Ook zal hij voor Vomar Voordeelmarkt een dashboard maken zodat de voortgang van elke release op het gebied van testen goed gemonitord kan worden.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551