Pipoos

Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 30 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen en is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. In heel Scandinavië kom je de Panduro winkels tegen. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Het Panduro assortiment onderscheidt pipoos als hobbywinkel en maakt het een unieke winkel met een exclusief assortiment.

Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional… Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders.

pipoos

Klantenservice: 073 – 5131999
Hoofdvestiging: Middelweg 8C, 5253 CA Nieuwkuijk
CEO: Peter Dekker
Oprichter: Malte Haaning
Opgericht: 1992
Aantal filialen: 24 (2023)
Winkeloppervlakte: ?

Kassaleverancier

Logo Centric

ERP systeem

Ik weet nog niet welkERP systeem pipoos gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem pipoos gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551