Jumbo supermarkt

Jumbo supermarkt is een Nederlandse keten van supermarkten van de Jumbo Groep Holding B.V., waarvan alle aandelen worden gehouden door Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Het is met een marktaandeel van 21% de op een na grootste supermarktketen van Nederland, achter Albert Heijn. Er werkten (inclusief hoofdkantoor en distributiecentra) anno 2020 ongeveer 85.000 mensen. Sinds 2019 is Jumbo supermarkt ook actief in België met anno juli 2021 elf winkels in Vlaanderen. Op 3 oktober 2021, bij het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf waaruit Jumbo supermarkt is voorgekomen, werd het predicaat koninklijk verleend. De naam van de holding is sindsdien Koninklijke Jumbo Food Groep.

Jumbo Supermarkt

Klantenservice: 0800 0220161
Hoofdvestiging: Veghel
CEO: Ton van Veen (sinds 2023)
Oprichter: Jan Meurs, Anita Meurs
Opgericht: 1983
Aantal filialen: 693 (2020)
Winkeloppervlakte: 865776m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

NCR Retalix

ERP systeem

Logo SAP

MDM/PIM

Tibco

Opdrachten Berry bij Jumbo

Berry bij Jumbo HoofdkantoorToen in 2019 Jumbo de eerste supermarkten openden in Belgie hebben ze, in plaats van SAP ECC te implementeren, gelijk de nieuwste versie van SAP, SAP S/4HANA, geimplementeerd. Nadat deze implementatie succevol was afgerond is er besloten dat ook de Nederlandse DC’s en filialen overgaan naar SAP S/4HANA. Deze migratie wordt uitgvoerd binnen Jumbo door de afdeling Tech & Data en Berry is sinds september 2023 onderdeel van het DC OPS team waar hij als SAP Tester werk in het SCM2 team.

Als SAP tester test Berry de nieuw ontwikkelde GAP’s en automatiseert hij deze gelijk met behulp van de testautomatiserings TOSCA van Tricentis. Hiervoor heeft hij meerdere trainingen gevolgd en certificaten gehaald.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551