ERP systemen bij retailers in Nederland

Op deze pagina staan de ERP systemen bij retailers in Nederland voor zover ik ze in kaart heb kunnen brengen. Het doel is om alle ERP systemen bij retailers in Nederland in kaart te krijgen.

SAP Retail

Logo SAPSAP biedt een geïntegreerde reeks toepassingen, intelligente technologieën en een digitaal platform voor retailers om innovatieve bedrijfsmodellen na te streven en altijd en overal relevante, gepersonaliseerde klantervaringen te leveren.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die SAP Retail als ERP systeem gebruiken.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander ERP-systeem. Meldt dit dan hier.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft DynamicsMicrosoft Dynamics 365 is een bundeling van Dynamics CRM Online voor het vergroten van klantenbinding en de ERP-oplossingen van Microsoft, te weten Dynamics AX en Dynamics NAV in één clouddienst. Er zijn verschillende varianten van Dynamics 365. Dynamics AX wordt vervangen door de Dynamics 365 for Finance and Operations en Dynamics 365 Business Central is een alternatief voor Dynamics NAV. Dynamics NAV zal de komende jaren nog worden ondersteund maar is niet meer verkrijgbaar. Alleen de 365 Business Central-editie is beschikbaar voor niewue gebruikers.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Microsoft Dynamics 365 als ERP systeem gebruiken.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander ERP-systeem. Meldt dit dan hier.

DistRetail

DistRetailDistRetail is een geïntegreerde ICT-oplossing, van Axians, die zich richt op de organisatie en de beheersing van het assortiment en de goederenstromen door de hele keten. Logistieke en administratieve processen worden op elkaar afgestemd. Uitgebreide managementinformatie is op ieder moment beschikbaar. DistRetail is specifiek ontwikkeld voor het hoofdkantoor en de distributiecentra (DC´s) van retailers die leveren aan filialen of derden. DistRetail stelt u in staat om maximaal rendement te halen met een minimum aan logistieke kosten.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die DistRetail van Axians als ERP systeem gebruiken.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander ERP-systeem. Meldt dit dan hier.

Symphony Retail AI

Symphony Retail

Symphony RetailAI biedt het toonaangevende AI-ondersteunde platform in de branche, vergezeld van een reeks klantgerichte oplossingen die winstgevende groei opleveren voor retailers en CPG-fabrikanten. De innovaties van Symphony RetailAI omvatten de waardeketen van de detailhandel, van klantinzichten, agile merchandising, promotieoptimalisatie, gepersonaliseerde marketing, vers en centraal winkelbeheer tot vraagprognoses en voorraadbeheer.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Symphony Retail AI als ERP systeem hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander ERP-systeem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551