Bristol

Bristol is onderdeel van de Euro Shoe Group (ESG) en biedt een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin waarbij schoenen, textiel en accessoires de core business vormen.

Bristol telt momenteel ruim 210 filialen in de hele Benelux (waarvan 118 in Nederland) en heeft een drukbezochte webshop. Ook online heeft Bristol immers een uitgebreid aanbod aan schoenen, kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen.

Logo Bristol

Klantenservice: 020-407 66 66
Hoofdvestiging: Leeweg 2 1161 AB Zwanenburg
CEO: Elise Vanaudenhove (sinds november 2018)
Oprichters: Albert & Omer Vanaudenhove 
Opgericht: 1925
Aantal filialen: 118 (2020)
Winkeloppervlakte: 121.217m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Cow Hills Retail

ERP systeem

Ik weet nog niet welk ERP systeem Bristol gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Bristol gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551