Rituals

Rituals Cosmetics Enterprise B.V. is een Nederlands cosmeticabedrijf met circa 800 winkels, verspreid over 27 landen, waarvan er 111 in Nederland. Het assortiment bestaat onder andere uit hygiëneproducten als zeep en crèmes, waarbij oriëntaalse geuren het uitgangspunt zijn.

Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 door Raymond Cloosterman, een voormalig medewerker van Unilever. Met een kleine investeringskring van vrienden begon het bedrijf in een kelder aan de Herengracht in Amsterdam. Het eerste filiaal zou haar deuren openen aan de Kalverstraat te Amsterdam.

Rituals

Klantenservice: 020 241 5948
Hoofdvestiging: Keizersgracht 683, 1017 DW Amsterdam
CEO: Raymond Cloosterman(sinds 2000)
Oprichter: Raymond Cloosterman
Opgericht: 2000
Aantal filialen: 111 (2020)
Winkeloppervlakte: onbekend

Kassaleverancier

Cow Hills Retail

ERP systeem

Ik weet nog niet welk ERP systeem Rituals gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Rituals gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Opdrachten Berry met Rituals

Rol: Test Manager Kassa Vervanging Rituals
Periode: Januari 2018 tot en met maart 2018
Project: NS Stations

NS Stations is franchise nemer van de Rituals in Nederland. Op dit moment zijn er 7 winkels op verschillende stations in Nederland. Rituals is wereldwijd overgestapt op de kassa van Cow Hills Retail. In 2018 zijn ook de laatste filialen op de stations overgegaan op de kassa van Cow Hills Retail.

Berry heeft deze nieuwe kassa getest voor NS Stations zodanig dat alle kassatransacties en financiële transacties correct geladen zijn via POS DM naar SAP Retail en SAP Real Estate (FiCO). Hij heeft hiervoor een one-page testplan geschreven waardoor het project zonder veel inspanningen succesvol is afgerond.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551