Korte klus uitgevoerd bij HEMA

Korte klus uitgevoerd bij HEMABegin september 2023 heb ik voor de eerste keer een korte klus uitgevoerd bij HEMA in Amsterdam.  Ik ben gevraagd om HEMA te helpen bij het testen van de interface tussen de kassa van Cow Hills en de Cash Recycler van Cikam.

De inzet duurde een week. In die week heb ik de nieuwe tester van HEMA begeleidt en geholpen bij het opzetten van logische en fysieke testgevallen voor deze integratie en aansluitend heb ik hem inzicht gegeven hoe hij meer structuur kan krijgen in het uitvoeren en het vastleggen van de testuitvoer voor de verschillende applicaties in het landschap van HEMA. Door een week schouder aan schouder samen te werken heeft hij meer inzicht gekregen wat erbij komt kijken om een kassa te testen en om de kassa in de keten te testen.

Over de auteur

Berry van der RijkDankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico’s. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Berry, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551