PLUS Supermarkten

PLUS Supermarkten is een supermarktketen van de Sperwer Groep die aangesloten is bij de inkoopcentrale Superunie. PLUS Supermarkten telt in Nederland 269 vestigingen. PLUS Supermarkten heeft een eigen huismerk dat ook een luxere variant kent. Daarnaast voert de keten een lijn met zogenoemde streekproducten.

Logo PLUS Supermarkt

Klantenservice: 088 344 6000
Hoofdvestiging: Archimedeslaan 21, 3584 BA Utrecht
CEO: Duncan Hoy (sinds 29 okt. 2018)
Oprichter: Coöperatie
Opgericht: 1988
Aantal filialen: 269 (2020)
Winkeloppervlakte: 298.714m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

Logo Toshiba

ERP systeem

Stock Control System

MDM/PIM

Logo Stibo Systems

 

Opdrachten Berry bij PLUS Supermarkten

PLUS Retail heeft in 2016 besloten SAP ECC/Retail te implementeren als centrale applicatie ter ondersteuning van haar commerciële, logistieke en financiële activiteiten, gerelateerd aan het assortiment dat door de ondernemers wordt verkocht aan de consument. Als aanvulling op SAP ECC/Retail zouden de modules Forecast & Replenishment (F&R), Promotie Management Retail (PMR) en Customer Activity Repository (CAR) worden ingezet om de functionele scope van PLUS Retail volledig af te dekken.

In dit programma was Berry als Gebruikers Acceptatie Test Manager verantwoordelijk voor de volledige gebruikers acceptatie test. In december 2018 is besloten het BWA programma te beëindigen en het legacy systeem te moderniseren. Zie ook dit artikel.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551