Nieuwe opdracht bij Jumbo Supermarkten

Nieuwe opdracht bij Jumbo SupermarktenOp maandag 18 september 2023 ben ik begonnen aan een nieuwe opdracht bij Jumbo Supermarkten in Veghel.

Toen in 2019 Jumbo de eerste supermarkten openden in Belgie hebben ze, in plaats van SAP ECC te implementeren, gelijk de nieuwste versie van SAP, SAP S/4HANA, geimplementeerd. Nadat deze implementatie succevol was afgerond is er besloten dat ook de Nederlandse DC’s en filialen overgaan naar SAP S/4HANA. Deze migratie wordt uitgvoerd binnen Jumbo door de afdeling Tech & Data en ik ben onderdeel van het DC OPS team waar ik als SAP Tester werk in het SCM2 team.

Als SAP tester test ik de nieuw ontwikkelde GAP’s en automatiseer ik deze gelijk met behulp van de testautomatiserings TOSCA van Tricentis. Hiervoor heb ik inmiddels meerdere trainingen gevolgd en certificaten gehaald.