Nieuwe opdracht bij Leen Bakker

In februari 2019 werd ik benaderd door iemand uit mijn netwerk dat hij mijn naam had genoemd bij Leen Bakker, want ze hadden mij nodig. Bij Leen Bakker zijn ze al een tijdje bezig met de vervanging van hun huidige kassa systeem Retail-J van Micros wat weer is overgenomen door Oracle. Er is gekozen voor het kassasysteem van Cow Hills Retail uit Maarn.

Ik ben gevraagd om mijn kennis en ervaring in te zetten voor het testen van het gehele kassa systeem en uiteindelijk voor het hele landschap waar de nieuwe kassa in terecht zal komen. Ik ben hier eerst 2 dagen in de week begonnen en sinds mei 2019 werk ik hier 3 dagen in de week. Leuk om te zien hoe deze retailer zijn ICT landschap aan het vernieuwen is om klaar te zijn voor de toekomst waarin omnichannel een belangrijk kenmerk is.