EuroCIS 2019 – Software Leveranciers

Ik ben dit jaar voor de eerste keer naar EuroCIS  in de Messe van Düsseldorf geweest en ik vond het erg interessant. Ik heb het geluk gehad dat ik met iemand mee mocht lopen die bijna iedereen wel kende op de beurs of men kende hem wel. Hierdoor heb ik allerlei nieuwe mensen leren kennen en heb ik een paar demo’s gezien van systemen die ik andere niet had gezien.

Deze beurs kan wat mij betreft worden ingedeeld in een paar categorieën, namelijk Kassa’s (hardware), Geldlades, Scanners, Schaplabels en Software leveranciers. Ik heb heel veel foto’s gemaakt en die zal ik per categorie in aparte blogposts laten zien. Vandaag de software leveraciers.

Software leveranciers

AXI Retail

Axi Retail stond op de stand van HP in hal 9. Ik heb daar Willem Bles en Sonny van Eekelen van Axi Retail ontmoet en gesproken over hun POS oplossing die gepresenteerd werd op de nieuwste devices van HP. Een van deze devices is de HP Engage Go. Een kassascherm die heel makkelijk los geklikt kan worden van de standaard en dan als tablet gebruikt kan worden in de winkel. Ik heb het scherm in mijn handen gehad en ik moet zeggen dat het geen licht scherm is. Daar kan nog wat aan gedaan worden, maar verder een prima innovatie van HP.

axiretail.nl

Cow Hills Retail

Cow Hills Retail is onderdeel van Retail Connected en samen met de andere partners hadden ze een stand in Hal 9 op plek D12. Vanuit Cow Hills Retail was Herold van de Brug aanwezig die ik helaas maar kort heb gesproken. Ik heb wel koffie gedronken en gesproken met de mannen van Slimstock (een van de andere partners van Retail Connected).

cowhillsretail.com

Valk Solutions

Van de grote kassaleveranciers kende ik Valk Solutions nog niet voordat ik op EuroCIS kwam. Ik wist wel wat ze doen maar had nog niet kennis gemaakt met de mensen van Valk Solution en de mogelijkheid gehad om uit te leggen wat ik doe en waar ik goed in ben. Ik heb gesproken met Paul Dumasy (Commercieel directeur) en met Jeroen Gresnigt (Account manager) en heb 2 heerlijke broodjes gegeten op hun stand. Ik was vooral onder indruk van de manier waarop ze hun platform presenteerden op EuroCIS, namelijk op een groot touchscreen die vol in het zicht stond van alle bezoekers. Zie foto hieronder.

www.valksolutions.nl

Centric

Centric was op 2 plekken vertegenwoordigd. Ik ben ze als eerste tegen gekomen op de stand van HP, naast AXI Retail. Hier had Centric een versie van hun kassaoplossing staan op een device van HP.

Verder had Centric ook een eigen stand p EuroCIS die we aan het einde van de dag hebben bezocht. Hier heb ik een aantal kassa’s van hun mogen “testen” en het is me gelukt om 1 van deze kassa’s in een state te krijgen dat deze niet meer te activeren was. Erg leuk om dan te zien hoe de leverancier reageert. Centric pakte dit goed op en wist het issue snel op te lossen. Mij beloning voor het vinden van deze issue was een lekker biertje.

www.centric.eu

Eijsink

Van de 5 software leveranciers die ik hier bespreek had Eijsink als enige geen eigen stand op EuroCIS maar waren ze wel vertegenwoordigd door Marco Oude Luttikhuis (Commercieel manager) die we elke keer op de volgende stand weer tegenkwamen. Hierdoor was Marco ook getuige van mijn testwerkzaamheden bij Centric en werd ik vrijdag al door hem gemaild met de vraag of ik eens bij hun langs wil komen om verder kennis te maken. Super leuk dit!!

www.eijsink.nl/