KARWEI

Karwei, de bouwmarkt met smaak voor klussen & inrichten, maakt stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kan combineren. Onze liefde voor wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends die we verwerken in ons zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!

Karwei is een winkelketen in doe-het-zelf- en tuinartikelen, een bouwmarkt. De meeste bouwmarkten zijn eigendom van verschillende franchiseondernemers. Zeven winkels zijn eigendom van Intergamma. Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie Intergamma staat in Leusden. Karwei heeft 130 filialen, alleen in Nederland. Karwei is uitgever van het gratis klusmagazine Idee van Karwei, de opvolger van ZieZo.

Karwei

Klantenservice: 033 434 8111
Hoofdvestiging: Storkstraat 2, 3833 LB Leusden
CEO: NaamCEO (sinds maand XXXX)
Oprichter: niet bekend
Opgericht: 1971
Aantal filialen: 130 (2021)
Winkeloppervlakte: 419598m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

AXI RS

ERP systeem

AXI RS

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Bristol gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Opdrachten Berry bij Karwei

Berry is door Intergamma gevraagd om ze te ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van alle testsoorten ten behoeve van fase 1 van de upgrade van het kassasysteem van AXI (Daytona naar Fiji) bij Intergamma B.V. voor de ketens Gamma, Karwei en Gamma België met de onderstaande doelen.

  • Een teststrategie op basis van een Product Risico Analyse die gebruikt wordt om de testen op de juiste volgorde en met de juiste diepgang uit te voeren. Deze kan ook dienen als 0-meting voor eventuele volgende fasen.
  • Een volledig mogelijk geteste kassa met de laatste versie van de AXI kassa (Fiji), die as-is, voor de drie formules van Intergamma B.V. (Gamma in Nederland, Karwei, Gamma in België) op basis van de dan bekende risico’s in pilot kan worden genomen in een aantal pilot winkels van Intergamma B.V..
  • Een geüpdatete en geoptimaliseerde testkubus, die gebruikt kan worden voor de volgende fasen en releases. Daar waar nodig wordt het huidige test- en releaseproces ook verbeterd en/of geoptimaliseerd.

 

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551