Cow Hills Retail

Website Cow Hills

Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector. De Fashion retailmarkt, gekenmerkt door kleur- en maatproblematiek, is daarbij ons specialisme. Voor de winkelformules hebben wij zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office. Onze productset wordt gecompleteerd door software voor het hoofdkantoor van onze klanten van waaruit de filialen worden aangestuurd.

Kantoor: Van Hemert tot Dingshofplein 1a, 3951 BA Maarn
Website: www.cowhillsretail.com/
LinkedIn: linkedin.com/company/cow-hills-retail-bv/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Cow Hills Retail als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Werkervaring van Berry met Cow Hills

Leen BakkerLeen Bakker

Rol: Test Coördinator
Periode: Vanaf februari 2019
Project: Cow Hills implementatie

De huidige kassa omgeving van Leen Bakker is verouderd en de gebruikte software (Retail-J) wordt niet langer door de leverancier ondersteund. Daarnaast heeft Leen Bakker een duidelijke omnichannel strategie en zullen de kassa systemen van de fysieke winkels naadloos moeten aansluiten bij de online internet winkel.

Het doel van het Cow Hills kassa project is de vervanging van alle kassa systemen van de winkels. Als Retail Software Tester maak ik deel uit van het Cow Hills implementatie project team waarin ik verantwoordelijk ben voor het gehele testproces. Begin februari 2020 is de uitrol voor de rest van de filialen begonnen die tot eind mei 2020 zal duren.

RitualsRituals

Rol: Test Manager Kassa Vervanging Rituals
Periode: Januari 2018 tot en met maart 2018
Project: NS Stations – Rituals

NS Stations is franchise nemer van de Rituals in Nederland. Op dit moment zijn er 7 Rituals winkels op verschillende stations in Nederland. Rituals is wereldwijd overgestapt op de kassa van Cow Hills Retail. In 2018 zijn ook de laatste filialen op de stations overgegaan op de kassa van Cow Hills Retail.

Berry heeft deze nieuwe kassa getest voor NS Stations zodanig dat alle kassatransacties en financiële transacties correct geladen zijn via POS DM naar SAP Retail en SAP Real Estate (FiCO). Hij heeft hiervoor een one-page testplan geschreven waardoor het project zonder veel inspanningen succesvol is afgerond.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551