Afsluiten 2020 en kijken naar 2021

2020 was een bijzonder jaar en vandaar dat ik even 2020 wil afsluiten en wil kijken naar 2021, want dat gaat ook een apart jaar worden.

Wordt 2021 het jaar waarin we het virus eindelijk onder controle krijgen door middel van groep immuniteit doordat er maximaal gevaccineerd gaat worden of gaan we leren leven met nog een extra virus dat, net zoals de griep, elke jaar in het seizoen terugkeert. Ik weet het niet en heb er ook geen antwoord op.

Wat ik wel weet is dat ik, net zoals in 2020, weer keihard aan het werk zal gaan bij verschillende retailers in Nederland. In 2020 heb ik mogen werken bij Leen Bakker, COOP supermarkten, Detailresult, Vomar VoordeelmarktZEO en A.S. Watson Benelux. In 2021 ga ik sowieso verder bij Leen Bakker om de nieuwste releases van de Cow Hills kassa te testen en ik mag bij A.S. Watson Benelux de rol van testcoach gaan vervullen in het R10 project, waarin de kassa van NCR bij Kruidvat wordt geüpgrade van versie 8 naar versie 10. Wat er verder op mijn pad komt is nog niet bekend, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ook dat weer goed gaat komen.

Voor nu fijne feestdagen en een gelukkig 2021.

Afsluiten 2020 en kijken naar 2021
Kerstgroet 2021

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551