SAP Retail

Website SAP RetailMet SAP S/4HANA Retail verkrijgt u inzicht in operationele retaildata en geeft u gebruikers precies de realtime informatie die zij nodig hebben. De gebruiksvriendelijke interface maakt het mogelijk om sneller knopen door te hakken en klanten een betere ervaring te bieden.

SAP is de marktleider in applicatiesoftware voor bedrijven en helpt bedrijven van elke omvang en in alle sectoren op hun best te presteren: 77% van de wereldwijde transactie-inkomsten raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analysetechnologieën helpen de bedrijven van klanten om te zetten in intelligente ondernemingen. Onze end-to-end suite met applicaties en services stelt onze klanten in staat winstgevend te werken, zich continu aan te passen en een verschil te maken. Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, werknemers en thought leaders helpt SAP de wereld beter te draaien en verbetert het leven van mensen.

Kantoor: Amerikastraat 10, 5232 BE ‘s-Hertogenbosch
Website: www.sap.com
LinkedIn: linkedin.com/company/sap/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die SAP Retail als ERP-systeem hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Werkervaring van Berry met SAP Retail

COOP SupermarktenCOOP

Rol: Regressie Test Consultant
Periode: Vanaf januari 2020
Project: Opzetten keten regressie test set

COOP Supermarkten is bezig met een omvangrijk project voor de implementatie van een nieuwe POS applicatie. Dit project heeft een grote impact, zowel op de organisatie als op de applicaties.

Naast het inrichten van een nieuwe testomgeving zal ook de testaanpak van het huidige testteam veranderen. Voorheen waren hun activiteiten beperkt tot de POS applicatie. In de nieuwe situatie zal dit breder worden en meer integraal moeten worden getest. Het is noodzakelijk het testteam bij deze verandering begeleiding te geven.

COOP Supermarkten heeft mij gevraagd om deze begeleiding te geven en tegelijkertijd een QA rol op te nemen om het testproces te professionaliseren en efficiënter in te richten.

NS Stations

NS Stations

Rol: Test Manager
Periode: Vanaf december 2014 tot en met juli 2016
Project: Implementatie SAP Retail

Doel van het Retail2.0 project was een geïmplementeerd (werkend en gevuld) en beheerd SAP Retail ERP-systeem dat ondersteunend is aan de deelgebieden Replenishment, Assortimentsmanagement, Inkoop, Multi Channel initiatieven, Activity Based Planning en positief bijdraagt aan oplossingen voor de genoemde problemen. In scope waren de eigen formules en een aantal franchises die werken met NS Stations Oscar kassa´s, in Nederland.

Berry heeft er als Test Manager en uitvoerend tester voor gezorgd dat de implementatie volledig is getest op basis van risico analyses gedaan in samenwerking met de business en heeft door zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen mede de sfeer bepaald die bepalend is geweest voor de goede afronding van dit project.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551