Diebold-Nixdorf

Website - DieboldNixdorfDiebold Nixdorf is een Amerikaans multinationaal financieel en retail technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, fabricage, installatie en service van zelfbedieningstransactiesystemen (zoals geldautomaten en valutaverwerkingssystemen), betaalautomaten, fysieke beveiligingsproducten en software en aanverwante diensten voor wereldwijde financiële, retail- en commerciële markten.

Momenteel heeft Diebold Nixdorf zijn hoofdkantoor in het gebied Akron-Canton, is aanwezig in ongeveer 130 landen en heeft het bedrijf ongeveer 23.000 mensen in dienst. Diebold Nixdorf werd opgericht toen Diebold Inc. in 2016 het Duitse Wincor Nixdorf verwierf.

Kantoor: Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht
Website: www.dieboldnixdorf.com/en-us/retail
LinkedIn: linkedin.com/company/diebold/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Diebold Nixdorf als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551