GAMMA

Dé kluswinkel van Nederland: dat is GAMMA. Waar KARWEI zich meer op decoratie richt, blijft GAMMA focussen op bouwen en klussen. Bij GAMMA vinden klanten alle producten die zij nodig hebben om de klus te klaren. Of het nou gaat om een kleine klus als het vervangen van een lamp of om een grote klus, zoals het bouwen van een zolderkamer. GAMMA wil dat iedereen zelf zijn eigen ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. En van straks.

GAMMA wil dat iedereen echt zin krijgt om aan te pakken. Met eigen handen. Of met hulp. GAMMA maakt iedereen handig. Want als je zelf de regie hebt, als het helemaal is wat jij wilt, dan geniet je er nóg meer van. Ik kan het. GAMMA.

Gamma

Klantenservice: 033 434 8111
Hoofdvestiging:Storkstraat 2, 3833 LB Leusden
CEO: Harm-Jan Stoter (sinds jan 2006)
Oprichter: Hans Steenman
Opgericht: 1971
Aantal filialen: 166 (2021)
Winkeloppervlakte: 561734m² (bron: Locatus)

Kassaleverancier

AXI RS

ERP systeem

AXI RS

MDM/PIM

Ik weet nog niet welk MDM/PIM systeem Bristol gebruikt. Weet jij het wel? Laat het me a.u.b. weten via de mail.

Opdrachten Berry bij Gamma

Berry is door Intergamma gevraagd om ze te ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van alle testsoorten ten behoeve van fase 1 van de upgrade van het kassasysteem van AXI (Daytona naar Fiji) bij Intergamma B.V. voor de ketens Gamma, Karwei en Gamma België met de onderstaande doelen.

  • Een teststrategie op basis van een Product Risico Analyse die gebruikt wordt om de testen op de juiste volgorde en met de juiste diepgang uit te voeren. Deze kan ook dienen als 0-meting voor eventuele volgende fasen.
  • Een volledig mogelijk geteste kassa met de laatste versie van de AXI kassa (Fiji), die as-is, voor de drie formules van Intergamma B.V. (Gamma in Nederland, Karwei, Gamma in België) op basis van de dan bekende risico’s in pilot kan worden genomen in een aantal pilot winkels van Intergamma B.V..
  • Een geüpdatete en geoptimaliseerde testkubus, die gebruikt kan worden voor de volgende fasen en releases. Daar waar nodig wordt het huidige test- en releaseproces ook verbeterd en/of geoptimaliseerd.

 

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551