Werkervaring

Berry heeft vele jaren werkervaring bij verschillende IT Consultancy bedrijven, zoals Sogeti, Accenture en CGI. Bij Sogeti heeft hij het software test vak geleerd en is daar doorgegroeid naar testcoördinator. Bij Accenture heeft Berry verschillende rollen gehad waardoor hij het consultancy vak beter heeft geleerd en bij CGI heeft hij én management en sales functies bekleed en is hij doorgegroeid naar Test Manager en senior Test Consultant.

Werkervaring

Door hieronder op de logo’s te klikken kunt u zien in welke rollen en projecten Berry allemaal werkervaring op heeft gedaan. Zijn  meest recente C.V. kan hier worden gedownload.

2018 – Heden

Berry heeft in de zomer van 2017 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen als Retail Software Tester. Hij heeft zich eind augustus 2017 reeds ingeschreven bij de KvK. Voordat hij echt voor zichzelf wilde beginnen heeft hij er eerst voor gezorgd dat hij alles op orde had om daadwerkelijk een opdracht voor zichzelf te regelen. Ook wilde hij zijn toenmalige opdracht als Test Manager kassa Vervanging bij NS Stations eerst afronden, want hij wilde die werkervaring bij NS Stations zeker meenemen naar zijn eigen klanten. Na de start van de uitrol van de nieuwe kassa’s van AXI BV bij NS Stations is Berry daadwerkelijk voor zichzelf begonnen.

Werkervaring bij Van der Rijk

2011 – 2018

Berry is in januari 2011 in dienst getreden bij Logica als Test Manager. In 2012 is Logica overgenomen door CGI uit Canada en Berry heeft de reorganisatie die daar het gevolg van was gebruikt om carrière te maken binnen CGI Nederland. Hij is in januari 2013 begonnen als Team Lead binnen de Test Practice in Rotterdam en hij is in oktober 2015 Director Consulting Services geworden binnen de Unit Rail binnen de sector Transport, Post & Logistics.

Naast deze management functies heeft Berry zich verder ontwikkeld als Test Consultant en Test Manager. Hij heeft bij NS meerdere projecten mogen doen en heeft bij NS Stations de volledige implementatie van SAP Retail mogen begeleiden als Test Manager waar hij heel veel heeft geleerd van de Retail processen van NS Stations en van de SAP Modules RetailMMSDFiCoBW, POS DM en SAP PI.

Vervolgens heeft Berry het Kassa Vervanging project voor Retail & Services mogen doen als Test Manager waar hij het volledige pakket van AXI RS heeft getest, dus zowel de kassa zelf (POS) als de backoffice en de bijbehorende interfaces naar SAP, ICP, AFAS HRM, KVT en de leveranciers (via Descartes).

Tijdens deze opdracht heeft Berry besloten voor zichzelf te beginnen als Retail Software Tester. Hij merkte dat hij door zijn werkervaring bij CGI er én goed in is én er genoeg werk in is te vinden.

Werkervaring bij CGI

2006 – 2010

In december 2006 is Berry begonnen bij Accenture en al voordat hij in dienst was had hij een opdracht geregeld bij Accenture@Unilever in het Release & Cut-over Team binnen het Sirius project. Berry is hier gestart als Release Coördinator en is daar door gegroeid naar Change & Release Manager. Toen er na 2 jaar werkervaring bij Uniliver geen verdere groei in zat heeft Berry meerdere Testcoördinator rollen gehad bij verschillende nationale en internationale klanten van Accenture.

Werkervaring bij Accenture

 

2004 – 2006

Berry is zijn testcarrière begonnen als software tester bij Sogeti Nederland. Hier is hij redelijk snel doorgegroeid naar de rol van testcoördinator. Berry heeft verschillende opdrachten vervuld bij verschillende bedrijven in Nederland. Doordat Berry sneller door wilde groeien dan Sogeti hem kon bieden heeft hij het bedrijf redelijk snel weer verlaten.

Werkervaring bij Sogeti