Thema avond TestNet georganiseerd

Tijdens het TestNet najaarsevenement 2018 ben ik lid geworden van de evenementencommissie van TestNet. Een van de opdrachten was het organiseren van een thema avond. Tijdens de eerste commissie vergadering kreeg ik de thema avond van maart 2019 toebedeeld en die heb ik dus mogen organiseren.

Mijn eerste gedachte was om deze samen met Praegus te organiseren. Ik kende deze organisatie door mijn opdracht bij PLUS Retail B.V. en Nicolaï Roos was direct enthousiast om deze thema avond samen met mij te organiseren. Na een eerste brainstorm sessie was het snel duidelijk dat we een avond met twee workshops zouden gaan organiseren.

  • Workshop 1: Introductie Cypress
  • Workshop 2: Introductie LoadRunner

In de aanloop naar het evenement werd het snel duidelijk dat er meer aanmeldingen waren dan plaatsen en trainers aankonden en is er besloten om er extra trainers bij te halen.

Uiteindelijk was het een erg geslaagde avond en hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen van de deelnemers aan de workshops. Ik heb zelf de introductie Cypress gevolgd en het is zelfs mij gelukt om een script succesvol uitgevoerd te krijgen en later heb ik het thuis ook nog voor elkaar gekregen. Leuke tool!