EuroCIS 2019 – Kassa’s (hardware)

Ik ben dit jaar voor de eerste keer naar EuroCIS  in de Messe van Düsseldorf geweest en ik vond het erg interessant. Ik heb het geluk gehad dat ik met iemand mee mocht lopen die bijna iedereen wel kende op de beurs of men kende hem wel. Hierdoor heb ik allerlei nieuwe mensen leren kennen en heb ik een paar demo’s gezien van systemen die ik andere niet had gezien.

Deze beurs kan wat mij betreft worden ingedeeld in een paar categorieën, namelijk Kassa’s (hardware), Geldlades, Scanners, Schaplabels en Software leveranciers. Ik heb heel veel foto’s gemaakt en die zal ik per categorie in aparte blogposts laten zien. Vandaag de Kassa’s (hardware). Zie ook de blogpost over de Software leveranciers.

Ik heb tijdens mijn dagje op de beurs heel veel foto’s gemaakt en dus ook een aantal van verschillende kassa’s en dan voornamelijk om de verschillende kassa lay-outs te fotograferen, dus ik heb niet speciaal naar de hardware gekeken dus weet niet exact van welk merk elke kassa is die ik heb gefotografeerd, dus in deze blogpost alleen een foto gallerij van de foto’s die ik de moeite waard vond om te uplaoden.