Te gast in de Podcast van de Voorproeverij

Screenshot voorproeverij

Maandag 24 maart 2020 was ik te gast in de Podcast van de Voorproeverij. De Voorproeverij is een podcast over testen, tech en lekker eten en drinken. Ik was van plan mijn zelfgemaakte kipnuggets (naar een recept van McDonalds) met barbequesaus en een lekker biertje mee te nemen om die te laten proeven. Door de Corona crisis was het niet verstandig dat ik die kant op zou rijden. We hebben dus een video gesprek opgenomen met behulp van Microsoft Teams.

Ik ben geïnterviewd over mijn vakgebied en dan vooral over het feit dat ik mij heb gespecialiseerd in de retail. Met als subspecialisatie het testen van kassa’s. We hebben besproken waarom het handig is om branche- of domeinkennis te hebben als tester. Mooie voorbeeld was hoe een blikje cola kan worden aangemaakt in SAP met welke verschijningsvormen. Ook issues die er vaak zijn rondom promoties hebben we uitvoerig besproken.

Het is een leuk gesprek geworden. Ik wil dan ook Ywe en Nicolaï bedanken voor het mogelijk maken van deze aflevering en dat ik te gast in de Podcast van de Voorproeverij mocht zijn.

Hieronder de aflevering van deze podcast.