Centric Omnichannel Retail Suite

CentricCentric (van de Omnichannel Retail Suite) is een organisatie van 4300 professionals en een EBIT van 24 miljoen euro, bij een omzet van 490 miljoen euro. Ze zijn actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. Alleen al in Nederland bedient Centric ruim 3500 klanten, met meer dan 200 softwareoplossingen. Miljoenen gebruikers doen iedere dag hun werk met oplossingen van Centric.

Kantoor: Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda
Website: www.centric.eu
LinkedIn: linkedin.com/company/centric/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Centric als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Werkervaring van Berry met Omnichannel Retail Suite

Vomar Voordeelmarkt


Rol: Regressie Test Consultant
Periode: Vanaf juli 2020
Project: Optimaliseren regressie test set

Ik ben door Vomar Voordeelmarkt gevraagd om de regressie test strategie te verbeteren en de regressie test scripts te optimaliseren, zodat deze bij elke release van het kassasysteem gebruikt kunnen worden zodat het risico op productie issues verlaagd kan worden.

Ook zal ik voor Vomar Voordeelmarkt een dashboard maken zodat de voortgang van elke release op het gebied van testen goed gemonitord kan worden.

COOP


Rol: Regressie Test Consultant
Periode: Vanaf januari 2020
Project: Opzetten keten regressie test set

COOP Supermarkten is bezig met een omvangrijk project voor de implementatie van een nieuwe POS applicatie. Dit project heeft een grote impact, zowel op de organisatie als op de applicaties.

Naast het inrichten van een nieuwe testomgeving zal ook de testaanpak van het huidige testteam veranderen. Voorheen waren hun activiteiten beperkt tot de POS applicatie. In de nieuwe situatie zal dit breder worden en meer integraal moeten worden getest. Het is noodzakelijk het testteam bij deze verandering begeleiding te geven.

COOP Supermarkten heeft mij gevraagd om deze begeleiding te geven en tegelijkertijd een QA rol op te nemen om het testproces te professionaliseren en efficiënter in te richten.

DetailResult

DetailResult (Dirk & DekaMarkt)

Rol: Regressie Test Consultant
Periode: Mei 2019 tot en met oktober 2019
Project: Optimaliseren regressie test set

Ik heb in mei  2019 voor DetailResult (van de Dirk en DekaMarkt) een regressie test set gemaakt voor het gehele afrekenproces in de SelfCheckOut omgeving (direct op SCO en via zelfscan met handterminals) plus het onderhoud op de kassa’s en de geldmachines.

Aansluitend heb ik de bestaande checklists omgebouwd naar een echte regressie test set voor de lijnkassa en de baliekassa en voor OBP (de back-office applicatie van Centric) en heb ik voor de mobiele kassa die gebruikt wordt bij het thuisbezorgen een nieuwe regressie test set gemaakt.

Als laatste heb ik in Excel, met behulp van VBA, een dashboard gemaakt van waaruit een nieuwe regressie test set aangemaakt kan worden voor een nieuwe release. Vanuit dit dashboard worden dan alle bestanden gegenereerd die gebruikt en gevuld kunnen worden tijdens het testen en kan de huidige status worden opgehaald om snel de voortgang te bepalen van de desbetreffende regressie test.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551