Terugblik: TestNet Voorjaarsevenement

Op woensdag 15 mei 2019 vond het TestNet Voorjaarsevenement plaats waar ik voor het eerst aan mee heb gewerkt vanuit de evenementencommissie van Vereniging TestNet. In de aanloop naar dit evenement heb ik op de LinkedIn pagina van Vereniging TestNet de nodige aankondigingen geplaatst om extra aandacht te vestigen op dit evenement en tijdens het evenement heb ik heel veel foto’s gemaakt van alle workshops en presentaties.

Op woensdag 15 mei 2019 vond het TestNet Voorjaarsevenement plaats waar ik voor het eerst aan mee heb gewerkt vanuit de evenementencommissie van Vereniging TestNet. In de aanloop naar dit evenement heb ik op de LinkedIn pagina van Vereniging TestNet de nodige aankondigingen geplaatst om extra aandacht te vestigen op dit evenement en tijdens het evenement heb ik heel veel foto’s gemaakt van alle workshops en presentaties.

Hieronder de foto’s die ik op dag zelf heb gedeeld op LinkedIn.