Newway Retail Solutions B.V.

Newway Retail Solutions B.V.

Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions B.V. (Newway) heeft zich altijd volledig gericht op retail-ICT. De in deze periode ontwikkelde proces ondersteunende software voor winkelbedrijven heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke positie verworven in de internationale Retail- en MKB markt.

Aanvankelijk ontwikkelde Newway PC-POS applicaties. Deze zijn in de markt nog steeds bekend onder de namen: KassaMatic WMS (1987), Newway Retail Software (2001) en BlueRetail (2006). Medio 1992 startte Newway met de ontwikkeling van Retail Managementsystemen.

Newway maakt gebruik van beeldschermgeoriënteerde software waardoor het niet afhankelijk is van een bepaald soort retailrandapparatuur. Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches, waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudige kassasysteem tot een complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteund middels onze succesvolle software.

Kantoor: Huiskensstraat 51, 5916 PN Venlo
Website: www.newway.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/newway/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Newway Retail Solutions B.V. als kassaleverancier hebben.

There are no images.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551