Mettler Toledo

Website Mettler ToledoMettler Toledo is een multinationale fabrikant van weegschalen en analytische instrumenten. Het is de grootste leverancier van weeginstrumenten voor gebruik in laboratoriumtoepassingen, industriële toepassingen en de detailhandel in levensmiddelen.

Het bedrijf biedt ook verschillende analytische instrumenten, procesanalyse-instrumenten en end-of-line inspectiesystemen. Het bedrijf is wereldwijd actief met 70% van de netto-omzet, in gelijke delen, uit Europa en Amerika. Aziatische bedrijven maken deel uit van de resterende 30%.

Mettler Toledo heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en is gevestigd in de Verenigde Staten.

Kantoor: Franklinstraat 5, 4004 JK Tiel
Website: www.mt.com
LinkedIn: linkedin.com/company/mettlertoledo/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die de weegschalen van Mettler Toledo gebruiken.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551