Detasoft

Website Detasoft

DetaSoft, reeds meer dan 20 jaar de betrouwbare partner voor het MKB. Onze missie is al die jaren niet veranderd: streven naar de meest betrouwbare en duurzame totaaloplossing voor winkelautomatisering tegen een betaalbare prijs.

Hierbij bieden wij een totaaloplossing: onze eigen software gecombineerd met de hoogwaardige apparatuur van onze partners. De oplossing richt zich op de hele retailketen: van individuele winkel tot aan hoofdkantoren van winkelformules.

Kantoor: Mast 5, 3891 KE Zeewolde
Website: www.detasoft.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/detasoft-automatisering-bv/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Detasoft als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551