Bizerba

Website BizerbaBizerba Nederland, Bizerba dochter van de Duitse groep, werd opgericht in 2003. Bizerba was sinds de jaren 50 al actief in Nederland via een dealer. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en heeft 50 medewerkers. Onze belangrijkste klanten zijn supermarkten, detailhandel, voedselverwerkende industrie en logistiek.

Bizerba biedt oplossingen op het gebied van: weegapparatuur, labelen, snijden, traceerbaarheid, controlemiddelen, labels en software-oplossingen.

Bizerba Nederland beschikt over een volledig regionaal netwerk van sales executives, ondersteund door een field service team bestaande uit ervaren / gecertificeerde service engineers en technische specialisten; met een volledige administratieve back-up.

Kantoor: Het Lentfert 38, 7547 SR Enschede
Website: www.bizerba.com
LinkedIn: linkedin.com/company/bizerba/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die de weegschalen van Bizerba gebruiken.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551