GK Software SE

Website - GK Software

GK Software SE is een beursgenoteerd technologiebedrijf met hoofdkantoor in Schöneck (Duitsland). Het bedrijf is gespecialiseerd in software en diensten voor de exploitatie van grote detailhandelsvestigingen. Bij GK Software werken ongeveer 1.247 personen op veertien locaties wereldwijd. De naam staat voor de initialen van de twee oprichters van het bedrijf, Rainer Gläß en Stephan Kronmüller.

Kantoor: Waldstraße 7, 08261 Schöneck, Duitsland
Website: www.gk-software.com
LinkedIn: linkedin.com/company/gk-software/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die GK Software als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551