Lid geworden van TestNet evenementencommissie

Tijdens het TestNet Najaarsevenement heb ik aan de voorzitter van de evenementencommissie, Jochem Pollmann, aangegeven dat ik graag lid wil worden van zijn evenementencommissie. Hij had mij al een paar maanden eerder hiervoor gepolst en tot die tijd heb ik nog getwijfeld of ik hier wel tijd en zin in had.

Na er goed over te hebben nagedacht heb ik besloten dat ik dit minimaal een jaar wil doen en na het eerste jaar ga ik voor mijzelf evalueren of ik eruit heb gehaald wat ik er van heb verwacht maar wat zijn dan mijn verwachtingen? Hieronder een korte opsomming.

  • Vergroten netwerk
  • Opdoen extra vakinhoudelijke kennis
  • Organiseren van een thema avond
  • Plezier hebben in wat ik doe
  • Optioneel: extra business regelen

Ik besef me dat ik de lat hoog leg maar ik ga er wel voor.