Eerste keer naar EuroStar

Op dinsdag 13 november 2018 ben ik voor de eerste keer in mijn carrière op EuroStar geweest. Ik had de mogelijkheid om vanuit de evenementencommissie van TestNet de stand op te bouwen en te bemannen die TestNet als dank heeft gekregen van de organisatie van EuroStar omdat wij hun op onze Voor -en Najaarsevenementen de ruimte geven om hun conferentie te promoten.

Ik moet toegeven dat ik erg sceptisch was over deze conferentie, omdat dit mij toch een dag niet werken kost en zeker nu ik als freelancer aan het werk ben kost dat ook gewoon geld. Gelukkig heb ik de hele dag samen met Jochem Pollmann op de stand gestaan en over de expo gelopen (we mochten namelijk niet bij de lezingen aanwezig zijn als “exhibitor”) en ik heb echt een leuke dag gehad. Het opbouwen en uitbouwen van de stand was een leuk tijdverdrijf en ik heb best wel veel oud collega’s gesproken van onder andere Sogeti, Accenture, CGI en NS en ik heb met een aantal exposanten gesproken over wat voor tool zij nu eigenlijk aan het demonstreren zijn op EuroStar.

Volgend jaar vindt deze conferentie plaats in Praag. Ik zal eens kijken of ik daar tijd en budget voor vrij kan maken.