DIGI System

Website DigiDIGI System is wereldwijd toonaangevend met haar producten die naadloos op elkaar aansluiten en oplossingen bieden voor vele toepassingen. De inzet van de DIGI-producten begint bij het slachthuis of de veiling, verwerkings-, verpakkings- of verscentrales en eindigt dan uiteindelijk bij de supermarkt, winkel op de hoek of de markt.

DIGI System stelt zich tot doel de operationaliteit van haar klanten te verbeteren. Zij zijn dan ook in staat hun klanten waardevolle ideeën aan te reiken met betrekking tot productenontwikkeling, marketing en serviceondersteuning.

Kantoor: Smederij 6, 1185 ZR Amstelveen
Website: www.digisystem.com
LinkedIn: linkedin.com/company/digi-systems-ire-limited/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die de weegschalen van DIGI System gebruiken.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551