New Black

New BlackNew Black is een ambitieus bedrijf met een sterke focus op het opnieuw uitvinden van retail bedrijfsmodellen die inspelen op toekomstige consumententrends door het complexe IT-landschap te vervangen door een uniform handelsplatform:

  • Transformeer technologische vooruitgang in toekomstbestendige, innovatieve en ongekende handelsoplossing
  • Creëer en optimaliseer het gemak en de interactieve winkelervaring voor de consument
  • Profiteren van de impact van technologische evolutie en een effectieve en flexibele oplossing leveren om commerciële prestaties te verbeteren

Kantoor: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
Website: www.newblack.io/
LinkedIn: linkedin.com/company/new-black-bv/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die New Black als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551