Fujitsu Nederland

Website - Fujitsu

Fujitsu Nederland is wereldwijd leverancier van dynamische IT-infrastructuren, met 162.000 medewerkers die klanten in meer dan 100 landen lokaal ondersteunen. Ze biedt een one stop shopping aanbod van gestandaardiseerde Fujitsu producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen.

Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere IT-oplossing die past als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en desgewenst ook door hun gemanaged wordt. Het ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat staan daarbij centraal.

Kantoor: Het Kwadrant 1, 3606 AZ Maarssen
Website: www.fujitsu.com/nl/
LinkedIn: linkedin.com/company/fujitsu-nederland/

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Fujitsu als kassaleverancier hebben.

There are no images.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551