CTAC

CTAC

CTAC heeft met (XV Retail een retail oplossing voor de centraal aangestuurde Food en Non-Food retailer in Europa. XV Retail is meer dan alleen een Point of Sale-kassa. Wij verbinden uw bestaande kanalen en maken deze inzichtelijker en krachtiger dan ooit tevoren. U beschikt daarmee over één centrale en innovatieve oplossing waarmee u ál uw processen afwikkelt.

CTAC (XV Retail)is een Nederlands beursgenoteerd IT-bedrijf dat zowel Microsoft- en SAP-systemen implementeert en ook een kassasysteem ontwikkeld (XV Retail). Met de software worden bedrijfsprocessen zoals de inkoop en het voorraadbeheer aangestuurd. Het bedrijf, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, bedient vooral het midden- en kleinbedrijf.

Kantoor: Meerendonkweg 11, 5216 TZ ‘s-Hertogenbosch
Website: www.ctac.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/ctac

Hieronder staan alle retailers in Nederland die CTAC als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551