CTAC

CTAC

CTAC heeft met (XV Retail een retail oplossing voor de centraal aangestuurde Food en Non-Food retailer in Europa. XV Retail is meer dan alleen een Point of Sale-kassa. Wij verbinden uw bestaande kanalen en maken deze inzichtelijker en krachtiger dan ooit tevoren. U beschikt daarmee over één centrale en innovatieve oplossing waarmee u ál uw processen afwikkelt.

CTAC (XV Retail)is een Nederlands beursgenoteerd IT-bedrijf dat zowel Microsoft- en SAP-systemen implementeert en ook een kassasysteem ontwikkeld (XV Retail). Met de software worden bedrijfsprocessen zoals de inkoop en het voorraadbeheer aangestuurd. Het bedrijf, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, bedient vooral het midden- en kleinbedrijf.

Kantoor: Meerendonkweg 11, 5216 TZ ‘s-Hertogenbosch
Website: www.ctac.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/ctac

Hieronder staan alle retailers in Nederland die CTAC als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551