Symphony Retail AI

Symphony RetailSymphony RetailAI biedt het toonaangevende AI-ondersteunde platform in de branche, vergezeld van een reeks klantgerichte oplossingen die winstgevende groei opleveren voor retailers en CPG-fabrikanten. De innovaties van Symphony RetailAI omvatten de waardeketen van de detailhandel, van klantinzichten, agile merchandising, promotieoptimalisatie, gepersonaliseerde marketing, vers en centraal winkelbeheer tot vraagprognoses en voorraadbeheer. Onze op rollen gebaseerde oplossingen en CINDE, de eerste persoonlijke beslissingscoach in de branche, bieden gebruikers voorspellende analyses en prescriptieve aanbevelingen die het gemakkelijker maken om groeimogelijkheden te identificeren, plannen te activeren en winst- en omzetgroei te realiseren, van leverancier tot schap. Een sterk wereldwijd partnerecosysteem helpt ons om meer dan 1.200 organisaties wereldwijd te bedienen – waaronder 15 van de 30 grootste supermarkten wereldwijd en 25 van de 25 wereldwijde CPG-fabrikanten – allemaal via de Microsoft Azure Cloud. Symphony RetailAI is een SymphonyAI-bedrijf.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Symphony Retail AI als ERP systeem hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander ERP-systeem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551