Opdracht bij A.S. Watson succesvol afgerond

Berry neemt afscheid

Ik heb mijn opdracht bij A.S. Watson succesvol afgerond. In januari 2021 ben ik, naar aanleiding van een eerdere opdracht, door A.S. Watson gevraagd om als Test Coach de pilot voor de upgrade van de NCR kassa naar de nieuwste versie (R10) voor Kruidvat te begeleiden op het gebied van teststrategie, testplanning en testuitvoer. Werkzaamheden waren onder andere:

  • Testplanning in TestRail
  • Testuitvoer met logging in JIRA
  • Testautomatisering (m.b.v. KeyLib)
  • Coachen van de verschillende testers
  • Verbeteren van het testproces inclusief het gerbuik van de juiste tooling.
  • Helpen en ondersteunen van de testmanager met alle test relateerde issues en met de teststrategie.

De R10 kassa is in oktober 2021 als pilot gestart in 1 Kruidvat filiaal ergens in Nederland. Naar aanleiding van de pilot zal A.S. Watson besluiten hoe het traject verder wordt ingezet.

Mede door mijn inzet, is het testproces heel soepel verlopen en zijn er bij de uitrol naar het pilot filiaal geen noemenswaardige issues ontstaat. Ik wens Kruidvat dan ook veel succes met de pilot! Ik ben dan ook blij dat ik mijn  opdracht bij A.S. Watson succesvol afgerond heb.