Nieuwe kassaleveranciers toegevoegd aan overzicht

Ik heb een aantal nieuwe kassaleveranciers toegevoegd aan het overzicht en heb ik voor een aantal retailers de bijbehorende kassaleverancier gevonden. Heel fijn dat mijn netwerk (vooral via LinkedIn) mij daar heel goed bij helpt.

Hieronder de logo’s van de retailers waarvoor ik de kassaleverancier te weten ben gekomen.

Kassaleveranciers toegevoegd aan het overzicht.

Retalix van NCR

NCR RetalixRetalix Ltd. is een voormalig Israëlisch softwarebedrijf dat softwaretoepassingen heeft ontwikkeld, gelicentieerd, geïmplementeerd en ondersteund voor retailers, groothandelaren en distributeurs van fast-moving consumentengoederen, voornamelijk in de supermarkt, supermarkt en foodservice. NCR heeft Retalix in 2013 overgenomen voor 650 miljoen dollar.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Retalix van NCR als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Toshiba TEC

Toshiba TECToshiba Tec is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten. Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met ruim 200.000 werknemers wereldwijd.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Toshiba TEC als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Diebold-Nixdorf

Diebold Nixdorf

Diebold Nixdorf is een Amerikaans multinationaal financieel en retail technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, fabricage, installatie en service van zelfbedieningstransactiesystemen (zoals geldautomaten en valutaverwerkingssystemen), betaalautomaten, fysieke beveiligingsproducten en software en aanverwante diensten voor wereldwijde financiële, retail- en commerciële markten.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Diebold Nixdorf als kassaleverancier hebben.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551