Nieuwe kassaleveranciers toegevoegd aan overzicht

Ik heb een aantal nieuwe kassaleveranciers toegevoegd aan het overzicht en heb ik voor een aantal retailers de bijbehorende kassaleverancier gevonden. Heel fijn dat mijn netwerk (vooral via LinkedIn) mij daar heel goed bij helpt.

Hieronder de logo’s van de retailers waarvoor ik de kassaleverancier te weten ben gekomen.

Kassaleveranciers toegevoegd aan het overzicht.

Retalix van NCR

NCR RetalixRetalix Ltd. is een voormalig Israëlisch softwarebedrijf dat softwaretoepassingen heeft ontwikkeld, gelicentieerd, geïmplementeerd en ondersteund voor retailers, groothandelaren en distributeurs van fast-moving consumentengoederen, voornamelijk in de supermarkt, supermarkt en foodservice. NCR heeft Retalix in 2013 overgenomen voor 650 miljoen dollar.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Retalix van NCR als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Toshiba TEC

Toshiba TECToshiba Tec is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten. Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met ruim 200.000 werknemers wereldwijd.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Toshiba TEC als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Diebold-Nixdorf

Diebold Nixdorf

Diebold Nixdorf is een Amerikaans multinationaal financieel en retail technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, fabricage, installatie en service van zelfbedieningstransactiesystemen (zoals geldautomaten en valutaverwerkingssystemen), betaalautomaten, fysieke beveiligingsproducten en software en aanverwante diensten voor wereldwijde financiële, retail- en commerciële markten.

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Diebold Nixdorf als kassaleverancier hebben.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Dankzij zijn aanzienlijke ervaring als softwaretester en zijn grondige expertise in retailprocessen en kassasystemen, is Berry van der Rijk (www.retailtester.nl) in staat om op basis van een productrisicoanalyse binnen een kort tijdsbestek uw ERP en/of (kassa)systeem doelmatig te testen. Hierdoor krijgt u gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van het systeem en de eventuele openstaande risico's. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens weloverwogen beslissen of u de recente release in gebruik wilt nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551