Eijsink B.V.

Website Eijsink

Eijsink B.V. is een leverancier van verschillende kassasystemen voor diverse branches. Zij zijn er zich als geen ander van bewust dat in de horeca alles staat of valt met goede goede communicatie en efficiënte software. Ze biedt verschillende kassasystemen op maat aan. Voor ieder wat wils, van een basic kassa tot een zeer compleet afrekensysteem.

Ze is al ruim dertig jaar de dienstverlener als het gaat om het optimaliseren en vergemakkelijken van diverse bedrijfsprocessen. Dit doen ze door verschillende systemen en software te leveren aan horecaondernemers. Hun missie is om de communicatie tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers zo vlot en efficiënt te laten verlopen.

Kantoor: Platinastraat 25, 7554 NC, Hengelo
Website: www.eijsink.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/eijsink

Hieronder staan alle retailers in Nederland die Eijsink als kassaleverancier hebben.

Staat uw logo hier niet tussen of staat uw logo hier onterecht, want u heeft een ander kassasysteem. Meldt dit dan hier.

Ook gebruik maken van Berry zijn kennis en ervaring?

Met zijn jarenlange ervaring als software tester gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van retail processen en kassasystemen kan Berry van der Rijk in een korte periode op basis van een product risico analyse uw (kassa) systeem testen en u inzicht geven in de kwaliteit en de openstaande risico’s aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Berry van der Rijk, neem dan contact op via berry@vanderrijk.nl of bel direct op +31628452551