Kennismaken met Marte Van Balen-Zonderland van Praegus

Morgen exact 2 jaar geleden stond onderstaand bericht op LinkedIn waarin Marte van Balen-Zonderland van Praegus een testco zocht in de regio Utrecht.

Zoals bekend was dit voor mij de start van mijn freelance carrière door als Acceptatie Test Manager bij de PLUS Supermarkten te starten.

Tot vandaag hadden Marte en ik elkaar nog nooit ontmoet. We hebben wel gemaild, ge-appt en via LinkedIn contact gehad dus het werd hoog tijd dat wel elkaar eens face-2-face zouden ontmoeten. Vandaag was dus de dag en het werd een erg leuk gesprek waarin we elkaar hebben verteld waar we vandaan komen en waar we op dit moment mee bezig zijn maar ook waar we naartoe willen. Zij met Praegus (deze naam vindt zijn oorsprong blijkbaar in een  Asterix en Obelix stripverhaal) en ik als Retail Software Tester en het lijkt erop dat we elkaar goed kunnen gebruiken. Hoe dat concreet gaat werken zal de toekomst uitwijzen maar ik ben enthousiast.

Ik hou jullie op de hoogte.