Introductie Open Source Toolchain afgerond

Vandaag heb ik de Introductie Open Source Toolchain afgerond. Al sinds een tijdje ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Vooral welke kant ik op moet met mijn technische skills. Qua functioneel testen heb ik alle trainingen en certificaten wel inmiddels gedaan en gehaald. Qua technische trainingen heb ik nog een lange weg te gaan.

Testautomatisering is zeker een onderwerp die ik moet aanpakken. Daar ben ik mee begonnen door gebruik te maken van de online academy van Praegus.

Ik ben begonnen met de training “Introductie Java“. Die heb ik nog steeds niet afgerond (binnenkort verder). Ik was ook al begonnen aan de training “Introductie Open Source Toolchain”. Die heb ik vandaag afgerond. Hieronder staat mij certificaat van deelname.

Certificaat Open Source Toolchain