Eerste opdracht als zzp-er bij PLUS

Op donderdag 8 februari 2018 stond onderstaand berichtje op LinkedIn.

Zoals je kan zien heb ik hierop gereageerd en heb ik daadwerkelijk Marte een mail gestuurd. De mail hieronder is van 12:06.


Hoi Marte,

Ik zag je oproep op LinkedIn en moest natuurlijk even reageren.
Bij deze mijn CV en contactgegevens.

Ik ben nu nog in dienst bij CGI maar heb besloten voor mijzelf te beginnen als Retail Software Tester, dus eigenlijk zoek ik een leuke klus in de Retail maar aangezien je niet erbij hebt gezet voor welke klant de klus is wil ik toch reageren.

Ik kom per 1 april full-time beschikbaar ontslag genomen) en ben per 1 maart 2 dagen in de week beschikbaar (deeltijd werken).

Je mag me altijd bellen als je me persoonlijk wil spreken hierover.

Groetjes,
Berry van der Rijk
0628452551


Diezelfde dag nog werd ik gebeld door een collega van Marte en beide zijn werkzaam bij Praegus, een test consultancy bedrijf uit Leusden. Wat ik nog niet wist is dat het om een SAP Test klus zou gaan bij PLUS Supermarkt (dus wel retail) en dat de PLUS hun service center in Utrecht heeft zitten dus als dit een match zou zijn dan zou dat natuurlijk fantastisch zijn. De match bleek er te zijn en het bleek te gaan om een vervanging van een reeds zittende zzp-er die iets anders wilde gaan doen in een groot programma waarin SAP Retail wordt geïmplementeerd dus dat sloot perfect aan op mijn huidige kennis en ervaring.

Vandaag heb ik een intake gesprek gehad met de programma manager van PLUS en met de programma manager van IBM (de leverancier) en blijkbaar was het een goed gesprek want vanmiddag werd ik gebeld dat ik de klus mag gaan doen.

Ik ben heel blij dat mijn wens om als retail software tester voor mezelf te beginnen op deze manier een mooie start zal krijgen.