1 jaar bij Leen Bakker

Vandaag exact 1 jaar geleden ben ik gestart als Retail Software Tester bij Leen Bakker in Raamsdonksveer op het Cow Hills project voor de implementatie van het nieuwe kassasysteem van Cow Hills Retail B.V.

In 1 jaar is best veel gebeurd bij Leen Bakker.

  • Ik ben begonnen met 1,5 tot 2 dagen in de week terwijl ik ook nog aan het werk was bij AXI B.V. in Breda. Deze combinatie was best goed te doen aangezien beide bij elkaar in de buurt lagen. Ik hoefde voor beide dus alleen maar de A27 af en ik was er.
  • Vanaf mei 2019 heb ik mijn inzet bij Leen Bakker uitgebreid naar 3 dagen in de week. Ik ben toen gestopt bij AXI B.V. en ben toen gestart bij Detailresult in Velsen Noord.
  • Vanaf september 2019 is mijn inzet bij Leen Bakker zelfs uitgebreid naar 4 dagen in de week in verband met het ERP project. Door de verlenging van de pilot voor het Cow Hills project lukte het mij echter niet om beide projecten met elkaar te combineren waardoor ik begin dit jaar heb besloten deze opdracht terug te geven.
  • Vanaf januari 2020 ben ik weer 2 dagen in de week aan het werk bij Leen Bakker en ben ik 2 dagen in week voor de COOP Supermarkten gestart als Test Consultant. De pilot is al een half jaar bezig. We hebben inmiddels 3 Nederlandse en 2 Belgische filialen over op Cow Hills. De uitrol gaat binnenkort beginnen dus is mijn inzet niet meer full/time nodig.

De circel is dus weer rond. Ik heb het wel erg goed naar mijn zin bij Leen Bakker. Ik hoop dat ik hier nog een tijd MAG blijven.