Van der Rijk

Samenvatting Van der Rijk
Retail Software Tester

Berry heeft in de zomer van 2017 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen als Retail Software Tester. Hij heeft zich eind augustus 2017 reeds ingeschreven bij de KvK. Voordat hij echt voor zichzelf wilde beginnen heeft hij er eerst voor gezorgd dat hij alles op orde had om daadwerkelijk een opdracht voor zichzelf te regelen. Ook wilde hij zijn toenmalige opdracht als Test Manager kassa Vervanging bij NS Stations eerst afronden, want hij wilde die ervaring zeker meenemen naar zijn eigen klanten. Na de start van de uitrol van de nieuwe kassa's van AXI BV bij NS Stations is Berry daadwerkelijk voor zichzelf begonnen.

Opdrachten
Leen Bakker
Vanaf februari 2019
Retail Software Tester

Als Retail Software Tester maak ik deel uit van het Cow Hills implementatie project team waarin we het huidige kassa systeem (RetailJ) gaan vervangen door de Retail Online Suite van Cow Hills Retail.

Ik ben hiervoor momenteel 2 dagen in de week voor werkzaam op locatie Raamsdonksveer.

 

 

AXI B.V. (Breda)
Vanaf januari 2019
Retail Software Tester

Door het BWA programma van PLUS Retail is het onderhoud op het huidige ERP systeem van PLUS Retail stil gelegd. In december 2018 is vastgesteld dat het uitstellen van onderhoud niet langer verantwoord was en is een continuïteitsprogramma vorm gegeven.

Als retail software tester maak ik deel uit van het AXI B.V. development team dat de modernisering van het huidige ERP systeem van Plus Retail uit voert. Dit behelst de migratie van een Oracle forms applicatie naar een moderne APEX applicatie waar de schermen as-is worden overgenomen. Dit project wordt op een Agile/Scrum manier uitgevoerd.

PLUS Retail B.V. (Utrecht)
Mrt 2018 - Dec 2018
Acceptatie Test Manager BWA (Bedrijf en Winkel Automatisering)

PLUS Retail heeft in 2016 besloten SAP ECC/Retail te implementeren als centrale applicatie ter ondersteuning van haar commerciële, logistieke en financiële activiteiten, gerelateerd aan het assortiment dat door de ondernemers wordt verkocht aan de consument. Als aanvulling op SAP ECC/Retail zouden de modules Forecast & Replenishment (F&R), Promotie Management Retail (PMR) en Customer Activity Repository (CAR) worden ingezet om de functionele scope van PLUS Retail volledig af te dekken. 

In dit programma was ik als Gebruikers Acceptatie Test Manager verantwoordelijk voor de volledige gebruikers acceptatie test. In december 2018 is besloten het BWA programma te beëindigen en het legacy systeem te moderniseren. Zie ook dit artikel.

 

 

 

Samenwerkingen
Cow Hills Retail BV (Maarn)
Vanaf 2018
Test Consultant

Voor Cow Hills Retail BV ben ik samen met het test team het test proces aan het optimaliseren, zodanig dat zowel Cow Hills zelf als hun klanten daar profijt van gaan krijgen.

Mijn doel voor 2019 is om bij tenminste één klant van Cow Hills een nieuwe kassa release te testen of hun te helpen met het testen van nieuwe releases.