Van der Rijk

Samenvatting Van der Rijk
Retail Software Tester

Berry heeft in de zomer van 2017 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen als Retail Software Tester. Hij heeft zich eind augustus 2017 reeds ingeschreven bij de KvK. Voordat hij echt voor zichzelf wilde beginnen heeft hij er eerst voor gezorgd dat hij alles op orde had om daadwerkelijk een opdracht voor zichzelf te regelen. Ook wilde hij zijn toenmalige opdracht als Test Manager kassa Vervanging bij NS Stations eerst afronden, want hij wilde die ervaring zeker meenemen naar zijn eigen klanten. Na de start van de uitrol van de nieuwe kassa's van AXI BV bij NS Stations is Berry daadwerkelijk voor zichzelf begonnen.

Opdrachten
PLUS
Vanaf maart 2018
SAP Test Manager

PLUS Retail heeft besloten SAP ECC/Retail te implementeren als centrale applicatie ter ondersteuning van haar commerciële, logistieke en financiële activiteiten, gerelateerd aan het assortiment dat door de ondernemers wordt verkocht aan de consument. Als aanvulling op SAP ECC/Retail worden de modules Forecast & Replenishment (F&R), Promotie Management Retail (PMR) en Customer Activity Repository (CAR) ingezet om de functionele scope van PLUS Retail volledig af te dekken. 

In dit programma ben ik als Gebruikers Acceptatie Test Manager  verantwoordelijk voor de volledige gebruikers acceptatie test.

 

 

Samenwerkingen
Cow Hills Retail BV
2018
Test Consultant

Voor Cow Hills Retail BV ben ik samen met het test team het test proces aan het optimaliseren, zodanig dat zowel Cow Hills zelf als hun klanten daar profijt van gaan krijgen.

Mijn doel voor 2018 is om bij tenminste één klant van Cow Hills een nieuwe kassa release te testen of hun te helpen met het testen.